Weekendje weg met vriendinnen: dit zijn de opties

shoppen friesland

Een keer in het jaar is het tijd voor vriendinnenweekend. Even los van de partners, kinderen en de omgeving. Genieten met de meiden. Elk jaar is het weer lastig om de juiste bestemming te kiezen. Van een camping aan zee tot een vakantiehuis in Friesland. Waar gaat de reis dit jaar heen en welke activiteiten gaan jullie ondernemen? In deze blog vind je genoeg inspiratie.

Netflix en chill

Niets is beter dan een avondje op de bank met een pyjama. Een filmavond is daarom een ideale bezigheid tijdens een weekend weg. Haal lekkere hapjes en drankjes in huis en plof neer. Gaan jullie voor een romantische komedie of kiezen jullie voor een spannende actiefilm? 

Actief bezig

Kanoën, suppen, fietsen of wandelen. In Nederland zijn er genoeg activiteiten beschikbaar die leuk zijn om met een groep te doen. In ons land hebben we veel mooie natuurparken zoals de Veluwe en de Biesbosch. Hier kun je in alle rust genieten van de prachtige natuur. 

High tea

Een high tea is altijd een goed idee. Dit is het ideale moment om gezellig bij te kletsen onder het genot van heerlijke soorten thee en hapjes. Een nieuwe variant op de high tea is de high wine of high cocktail. Deze opties zijn ideaal wanneer de temperatuur stijgt.

Wellness 

Willen jullie helemaal tot rust komen? Ga dan voor een wellnessweekend! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een sauna en boek een massage. Jullie kunnen ook thuis een wellnessavond organiseren. Op deze avond kunnen jullie nagels lakken, maskers opdoen en voetenbadjes nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *