Waterpret voor het hele gezin

Met kinderen op vakantie betekent iedere dag lekker actief bezig zijn. Voor het mooie weer een Camping met zwembad waar je vele mogelijkheden hebt om je met de kinderen te vermaken. Geen zwembad waar je alleen naartoe kunt als het zonnig en warm weer is, maar ook op een regenachtige dag willen kinderen zwemmen. Weer of geen weer maakt voor de kleine bezoekers niet uit. Camping de Leistert heeft uitstekende mogelijkheden om te zwemmen voor jong en oud.

Buiten golfslagbad en subtropisch zwemparadijs

Camping met zwembad

Tijdens de warme dagen in de zomer kunnen de kinderen heerlijk buiten genieten in het buiten golfslagbad. In het subtropisch zwemparadijs met prachtige tropische planten en bomen, heb je het idee dat je op een mooi eiland bent. Baden met warm water, even relaxen in de bubbelbaden, een stroomversnelling waar ook de kinderen vanaf kunnen. Glijbanen voor de kinderen, maar ook voor de hele familie. Bij de roeivijver kun je naast roeien ook even bijkomen op een handdoek op het strand wat er is aangelegd.

Leuke waterspeeltuin

Camping met zwembad

Kinderen vinden het natuurlijk geweldig om met en in water te spelen. In de waterspeeltuin loopt er dwars door de speelruimte een kronkelende rivier, een uitdaging om droog te blijven. Via vele leuke en spannende elementen kun je door de speeltuin heen gaan, de uitkijktoren beklimmen, en als slingerend bereik je het volgende punt met de apen touwen. De Leistert is niet zomaar een Camping met zwembad, er is nagedacht hoe je het meest plezier kan hebben tijdens je vakantie. Zorg snel dat je een zwembadpasje in handen krijgt om oneindig te kunnen genieten op het park.