Waarom het een goed idee is om naar Mallorca op vakantie te gaan

Iedereen kent het eiland Mallorca wel dat onderdeel is van Spanje. Het is voor zowel jong als oud een hele fijne vakantiebestemming. Je kunt de beste hotels in Mallorca vinden voor een ieder. Lees snel verder om erachter te komen waarom dit zo is!

Het klimaat is fijn

Het zal je vast niks verbazen maar het klimaat in Mallorca is heerlijk. Er is weinig regenval want zo een 300 dagen per jaar regent het er niet. De kans dat je dus slecht weer zal hebben is nihil. Daarnaast is er altijd een fijne temperatuur tussen de 27 en 30 graden en het is er niet zo benauwd aangezien je dicht bij de zee zit.

De vele mooie stranden

Mallorca heeft ontzettend vele soorten mooie stranden te bieden, dat kan ook niet anders dan met 581 kilometer aan kustlijn. Je kunt je dus heerlijk terugtrekken op een kleiner strandje als je niet zo van de drukte houdt.

Het is niet zo een trekpleister als Ibiza

Je wil je natuurlijk heerlijk kunnen terugtrekken op fijne stranden en genieten van een lekker klimaat. Wat ik ermee bedoel dat Mallorca niet zo een trekpleister is als Ibiza, is dat het niet zo bomvol met toeristen zit. Natuurlijk heeft ook Mallorca haar trekpleisters maar er zijn genoeg plekken waar het niet zo toeristisch is en je je lekker kunt terugtrekken.

Ben je op zoek naar goede hotels of wil je een reis plannen naar Mallorca, bezoek dan deze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *