Waarom bladluis bestrijden?

Sommige mensen vragen zich af waarom dat bladluis bestrijden een goede optie. Dit is juist van belang als je er last van hebt. Als je er een paar hebt kunnen het er in korte tijd erg veel zijn en dan kan een larven van lieveheerbeestje je helpen om er vanaf te komen. Deze eten namelijk bladluizen en dat doen ze erg fanatiek de hele dag door. Interessant om je daar dan eens in te verdiepen en dan zie je vanzelf in wat de voordelen voor jou zijn als je er gebruik van maakt.

Larven van lieveheersbeestjes inzetten?

Heb jij wel eens gedacht aan larven van lieveheerbeestje om deze in te zetten bij bladluis bestrijden? Dit is namelijk een goede en natuurlijke manier en dit kan erg effectief zijn. Het is wel van belang dat je goed gaat kijken naar de opties, want het is niet zo dat je dan ineens in een dag van de bladluis af bent. Het kost wel even wat tijd, maar de larven van lieveheerbeestje eten wel veel bladluizen op een dag. Dus wanneer je het graag op een natuurlijke manier wil aanpakken is dit een goede optie. Er zijn ook nog tal van andere opties, maar als jij geen last hebt verder van de bladluis dan kan dit een idee zijn. Doe het daarom ook als je het kunt doen want een natuurlijke manier is natuurlijk altijd beter dan chemische middelen. Ben jij benieuwd naar deze producten? Dan is het goed om eens het internet te raadplegen zodat je zeker weet dat je een goede keuze zult gaan maken.

Belang bladluis bestrijden

Het is goed dat je denkt aan bladluis bestrijden, en hoe ga je dat aanpakken? Een paar tips:

  • Je zou koud water kunnen gebruiken bij bladluis bestrijden. Zo kun je ze afspoelen en het beste kun je dan je planten buiten plaatsen en dan zet je er gewoon even de slang op. Je moet alles goed doorspoelen en dan op de bladeren richten. Planten kun je het beste los op de tegels zetten en dan kun je zorgen dat ze niet op de andere planten kruipen.
  • Spiritus gebruiken en mengen met water (van ieder de helft) en dan alles afspuiten dit kan heel goed en is ook effectief voor bladluis bestrijden.
  • Iets wat je kunt doen maar wat wel stinkt is een aftreksel van tabak in water mengen. Je moet dan eerst een handje tabak in het water doen en koken en dan zeven. Dan sproei je het over je planten heet. Het is erg effectief alleen het stinkt wel gruwelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *