Vind een reisbureau gespecialiseerd in Amerika

reisbureau-gespecialiseerd-in-amerika

Wil je jouw rondreis door Amerika écht onvergetelijk maken? Vind een reisbureau gespecialiseerd in Amerika die voor jou een rondreis samenstelt die je niet gauw zult vergeten! Hier vind je een Amerika specialist in reizen naar de Verenigde Staten. Kies een Amerika reisbureau uit en ontdek de voordelen van boeken via een reisbureau. Wat zijn de voordelen van boeken via een reisbureau gespecialiseerd in Amerika eigenlijk?

reisbureau-gespecialiseerd-in-amerika

Deskundig advies

Als je het samenstellen van jouw rondreis door Amerika overlaat aan een reisbureau dan kun je rekenen op deskundig advies. Doordat reisspecialisten van een reisbureau gespecialiseerd in Amerika zelf al eens door Amerika hebben gereisd krijg je advies uit eigen ervaring. Je kunt onder andere advies verachten over onder andere:

 • Mooie routes
 • Unieke hotels
 • Gave excursies
 • Verschillen tussen een auto- of camperrondreis
 • Welke Amerikaanse regio het beste bij jou past: West-Amerika / Oost-Amerika / Florida
 • Beste reistijd
 • Bezienswaardigheden

Geen avonden zoeken

Je herkent het vast wel als je weleens zelf een vakantie hebt geboekt. Er is zoveel aanbod op het internet dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je zit avonden achter elkaar het internet af te struinen op zoek naar een geschikte vakantie. Waarom laat je dit niet over aan een Amerika specialist? Deel jouw wensen met een reisadviseur die vervolgens voor jou aan de slag gaat om een rondreis te creëren die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet!

Professionele hulp

Boek je jouw reis naar Amerika via een reisbureau? Dan kun je hulp verwachten voor, tijdens en na je rondreis. Een Amerika specialist helpt je onder andere met:

 • Het vastleggen van vluchten
 • Reserveringen voor hotels met een goede ligging en van hoge kwaliteit
 • Reserveringen voor excursies zoals een paardrijdtocht door Bryce Canyon, een helikoptervlucht boven New York of een moerasbootexcursie door Evergaldes National Park
 • Een huurauto met genoeg plek voor alle reizigers inclusief alle voorwaarden die hierbij komen kijken
 • Of een comfortabele camper inclusief alle voorwaarden die hierbij komen kijken
 • Reisverzekeringen
 • Problemen op reis, zoals bijvoorbeeld: hotel overboekt, vlucht gemist, koffer kwijt etc. Een Amerika specialist zorgt voor een oplossing
 • Na de reis: claims indienen bij eventuele vluchtvertragingen

Kortom, als je jouw rondreis door Amerika boekt via een reisbureau, dan heb je een vast aanspreekpunt die voor jou klaar staat!

Financiële zekerheid

Twijfel je nog tussen het zelf boeken uitstippelen van je USA roadtrip of toch via een reisorganisatie met Amerika specialisten? Laat dit dan dé reden zijn waardoor jij kiest voor een Amerika reisbureau. Boek jouw rondreis altijd via een reisbureau dat is aangesloten bij de brancheorganisaties ANVR en SGR. Het lidmaatschap bij het ANVR zorgt ervoor dat je rondreis onder duidelijke voorwaarden worden geboekt. Deze voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Brancheorganisatie SGR zorgt ervoor dat je recht hebt op je geld terug mocht een reisorganisatie failliet gaan. Je vooruitbetaalde reissom krijg je dan retour óf het SGR zorgt ervoor dat je reis alsnog door kan gaan via een andere aanbieder. Dus… boek jouw reis altijd via een reisbureau met het ANVR en SGR keurmerk!

Boeken via een reisbureau gespecialiseerd in Amerika

Je hebt nu veel voordelen van boeken via een reisbureau gespecialiseerd in Amerika kunnen lezen. Boek je via een reisbureau Amerika, dan haal je de meest maximale ervaring uit jouw roadtrip. Wanneer beleef jij The American Dream?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *