Vakantie in eigen land: hallo Brabant

Het is tijd om je tandenborstel te pakken, de tank vol te gooien en schone kleding te verzamelen. Jullie gaan namelijk een camper huren in Brabant! Brabant is een uitstekende bestemming voor een vakantie in eigen land. Er zijn genoeg gezellige steden en dorpen, maar ook aan mooie natuur ontbreekt het niet. Houdoe en veel plezier!

Brabantse gezelligheid

In de carnavalsperiode staat Brabant natuurlijk bekend om haar plekken Oeteldonk, Kielegat en Lampegat. Maar ook buiten carnaval om zijn deze plekken gezellig om te bezoeken. Neerstrijken op een van de vele terrassen met een heerlijke Bossche bol klinkt niet heel vervelend, toch? Brabant staat bekend om haar Bourgondische levensstijl. Ideaal wanneer jullie van lekker eten houden.

Natuurgebieden

Naast de gezelligheid van de Brabantse steden, kun je in deze regio ook genieten van alle rust en ruimte. De Loonse en Drunense Duinen is het grootste stuifzandgebied van West-Europa. Ook is Brabant een ideale plek om met een bootje de prachtige omgeving van de Biesbosch te ontdekken. Naast deze twee bestemmingen, heeft Brabant nog 2 andere nationale parken. Met zoveel groen is natuur altijd dichtbij!

Camperplaatsen

Plekken om te overnachten met de camper zijn er genoeg. Zodra jullie de camper neergezet hebben, kunnen jullie direct een fietstocht plannen. Veel camperplaatsen in Brabant liggen namelijk aan een natuurgebied. ‘s Avonds kun je van de rust genieten, maar je kunt ook een potje jeu de boules doen. De prijzen van deze camperplekken verschillen van € 8,50 tot € 14,50 per nacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *