Sneakers voor op vakantie

Heb jij binnenkort een leuke reis of stedentrip alleen, met je familie of vrienden? Of ben jij zo’n stoere type die op rondreis gaat voor enkele weken/maanden door Thailand, Australië, Brazilië of elders? Dan kan je zeker even een kijkje verder nemen in deze blog! Ik zal hier kort wat vertellen over sneakers die handig zijn om op reis mee te nemen of die gewoon leuk zijn uiteraard.

Vooral als je gaat backpacken wil je uiteraard zo’n licht mogelijke tas meenemen. Lichte sneakers zijn dan ideaal. Uit ervaring kan ik spreken dat de Air Max 1 Nike een redelijk lichte sneaker is. In mijn opinie is dit ook een hele mooie sneaker. Deze sneakers zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Het model zelf is in veel verschillende kleurvarianten verkrijgbaar en ook in diverse uitvoeringen. Je kan hierbij denken aan de Nike Air Max 1 premium SC, de Nike Air Max 1 Ultra 2.0 en nog veel meer. Het heeft ook een zichtbare demping in de zool en biedt uiteraard veel comfort. De ideale sneaker voor dagelijks gebruik, maar zeker ook voor op reis. De sneaker biedt comfort en is ook nog eens licht.

Misschien is het ook wel leuk om te weten hoe je de sneakers het best kan dragen. Eigenlijk bedoel ik hiermee te zeggen, hoe je jouw sneakers het best matched met je outfit. Je kan bijvoorbeeld gaan voor de ‘classy casual’. In deze tijd kan je sneakers namelijk onder elke outfit dragen, zelfs bij een chique outfit. De Nike sneakers geven de look een twist waardoor het wat sportiever oogt. Denk er bijvoorbeeld aan om eens een blouse en een pantalon te mixen met de sneakers, dit zal er altijd wel goed uitzien. Nog meer weten over sneakers en het matchen van sneakers met outfits? Ga dan naar deze website: www.sneakers.nl