Samenwonen met mijn vriend

Na heel wat sparen hebben mijn vriend en ik eindelijk ons eerste huis samen gekocht. We hebben allebei keihard hiervoor gewerkt. Het is nu eindelijk zo ver. We gaan samenwonen en hebben ons eerste huis. We hebben vorige week officieel het contract getekend en de sleutel gekregen. Nu kunnen we gaan beginnen met het opknappen van ons huis. Er moet namelijk nog redelijk wat gebeuren aan het huis. We houden allebei van een modern huis wat er strak en gezellig uitziet. De vorige eigenaren hadden veel muren een kleur gegeven. Dit is niet onze smaak wij houden meer van kleine accenten van kleur. Wij zouden niet snel een gehele muur een kleur geven. We hebben liever neutrale kleuren voor de meur.

De grote verbouwing

We hebben ons huis gekocht rond de zomermaanden en hebben vrij genomen van ons werk. Niet om op vakantie te gaan, maar om het huis goed onder handen te nemen. We hebben veel familie en vrienden ingeschakeld die konden helpen. Gelukkig hebben we veel handige mensen in onze omgeving, want wijzelf hebben er niet veel verstand van. We weten wel hoe we alles willen hebben. Onze smaken komen gelukkig veel overeen en we zijn het veel eens. We hebben gelukkig nog geen ruzies hierover gehad. Een van onze vrienden heeft ook een aannemersbedrijf en kan enorm goed stuken. We hebben daarom gevraagd of hij onze muren zou willen stuken. Zelf kunnen we ze dan wit verven, want dat is geen moeilijke klus. Het stuken moet wel goed gebeuren en we zijn daarom blij dat onze vriend die hier veel ervaring in heeft het voor ons deed. We waren hele dagen bezig met het verbouwen. Steeds kwamen er andere vrienden of familieleden helpen. Het was heel erg gezellig en zo sprak ik ook gelijk iedereen die ik een lange tijd niet meer had gezien.

De televisie op de slaapkamer

Nadat de muren en vloeren waren gedaan. Konden we gaan beginnen met het inrichten van het huis met meubels. Ik mocht van mijn vriend de slaapkamer gaan inrichten. Ik wilde graag een groot bed en de badkamer moest dichtbij de slaapkamer komen. Het allermooist zou zijn als de badkamer en slaapkamer in een ruimte zou zitten. Niet gescheiden door een deur, maar een mooie open doorgang. Verder had ik altijd al gedroomd van een televisie op mijn slaapkamer. Zodat ik televisie en films kon kijken vanuit bed. Dit mocht ik namelijk vroeger niet van mijn ouders. Maar nu kon ik mijn eigen gang gaan. Hoe fijn is het om in het weekend wakker te worden en je favoriete serie te kunnen kijken of een filmavond te houden in bed. We wilden onze televisie aan de muur hangen. Dit hebben we gedaan met een TV beugel. Het resultaat is precies zoals ik in gedachte had. Hij hangt nu mooi aan de muur en we kunnen vanuit bed van de televisie genieten.