rondreis-Maleisië

Ontdek het prachtige Maleisië

Steeds meer mensen willen de wereld ontdekken en reizen af naar continenten zoals Amerika en Azië. Echter bevinden er zich in deze continenten behoorlijk wat prachtige landen. Neem bijvoorbeeld Azië, veel reizigers kunnen bijvoorbeeld maar niet kiezen of ze nu naar Thailand, Vietnam of China moeten afreizen. Dit blijken tot op heden namelijk de meest populaire reisbestemming van Azië. Ben je opzoek naar een minder populair land maar toch even prachtig als de rest? Misschien Maleisië dan wel het land waar je naar opzoek bent. In dit blog een aantal redenen waarom een rondreis door Maleisië de perfecte vakantie is.

Een bijzondere cultuur met een rijke geschiedenis

Maleisië is een land met vele culturen die toch ook weer enigszins in elkaar overlopen. Smeltculteren worden deze culturen ook wel genoemd. Dit komt voort uit de geschiedenis die je nog steeds van het land kan aflezen. Maak een reis langs de verschillende ouderwetse dorpjes en steden om deze cultuur zelf te ontdekken.

Ontdek de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur

Ooit van Kuala Lumpur gehoord? Vast wel, want deze stad is wereldbekend. Toch weten maar weinig dat deze hypermoderne stad in Maleisië ligt. Alleen dat al maakt een bezoek aan dit land het meer dan waard. Deze stad heeft torenhoge gebouwen en prachtige architectuur. Voor wolkenkrabbers hoef je niet meer naar New York af te reizen, deze vind je ook in deze stad in grote getalen.

Heerlijke eten en leuke markten

Azië staat sowieso al bekend om haar heerlijke eten en daar kunnen ze in Maleisië ook wat van. Vooral de streetfood is hier razend populair en echt het proberen waard. Wil je zelf wat in elkaar zetten? Dan kun je, je ingrediënten kopen op een van de vele kleine marktjes. Verser dan vers en ook nog eens spotgoedkoop. Op de marktjes kun je trouwens ook allemaal andere dingen kopen. Van souvenirs tot aan kleding, er is niks wat ze op deze marktjes niet hebben.

Prachtige natuur met wilde dieren

Ben je meer een natuurliefhebber? Dan heeft Maleisië ook waar je naar opzoek bent. Dit land heeft een uiteenlopend landschap met verschillende schoonheden. Daarnaast leven er in dit land ook behoorlijk wat wilde dieren zoals aapjes, olifanten en tijgers. Ooit gehoord van het eiland Borneo met de orang-oetans? Een eiland van Maleisië.

Dus wacht niet langer en boek vandaag nog een rondreis door Maleisië. Je zult er geen spijt van krijgen.

Geef een reactie