Park Albatros: Topcamping in Toscane

Als het kouder wordt buiten, kun je de kou proberen te vergeten en alvast gaan wegdromen door plannen te maken voor je volgende zonnige vakantie. Er zijn een heleboel te gekke vakantieoorden om naartoe te gaan, met lekker weer, prachtige stranden, mooie natuur en nog veel meer. Een van die populaire vakantielanden is Italië en daar kun je bijvoorbeeld naar de regio Toscane, met haar glooiende groene heuvels en uitgestrekte velden met zonnebloemen en cipressen. Als je op zoek bent naar een fantastische camping in Toscane, dan is Park Albatros waarschijnlijk wel iets voor jou.  

Het park en de omgeving

Park Albatros wordt gezien als een van de topcampings van Toscane, door de vriendelijke medewerkers, geweldige faciliteiten en ideale ligging. De camping ligt op slechts 800 meter van de zee, in de schaduw van een oud pijnbomenbos en tussen de prachtig groene heuvels waar Toscane bekend om staat. Ook als je van daguitstapjes houdt, is Park Albatros perfect, want het ligt niet al te ver rijden van populaire steden zoals Pisa, Lucca, Siena en Florence. Ook kun je vanaf de camping heel makkelijk het eiland Elba bezoeken.

Faciliteiten op de camping

De camping zelf heeft ook uitstekende faciliteiten waar je je de hele vakantie kunt vermaken. Allereerst heeft de camping een flink zwembadencomplex. Er is een groot kinderzwembad met verschillende zwembaden, maar ook een Olympisch bad waar je heerlijk baantjes kunt trekken tijdens de warme Italiaanse zomerdagen. Verder is er voor de kinderen een grote speeltuin op de camping aanwezig en als je van sporten houdt kun je terecht op een van de sportvelden. Verder heeft de camping een mooi centraal plein waar allerlei winkeltjes aan gelegen zijn, zoals een ijssalon, een supermarkt en een restaurant waar Italiaanse gerechten geserveerd worden.

Activiteiten op de camping

Naast de zwembaden, sportvelden en speeltuin zijn er nog meer manieren om je te vermaken op Park Albatros. Allereerst is er een uitgebreid animatieteam waar in het hoogseizoen dagelijks activiteiten door worden georganiseerd, zoals een kinderdisco en een miniclub. Daarnaast is er ook een minigolfbaan op de camping, een echte vakantieactiviteit natuurlijk. Voor de echte waaghalzen is er ook een boomklimparcours, waarmee je de omgeving weer van een totaal andere kant kunt bekijken. Als laatste worden er ook verschillende excursies geregeld vanuit de camping, waarmee je meer van de omgeving leert kennen.

Park Albatros is dus een echte aanrader als je op zoek bent naar een uitstekende camping middenin het Toscaanse landschap, met een ideale ligging en fijne service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *