Onemeeting: de ideale locatie voor meetings

Onlangs moest ik een makkelijk te bereiken locatie vinden in Utrecht om een vergadering te kunnen houden. Normaal gesproken kijk ik hiervoor naar rustige plaatsen in de omgeving waar we de vergadering plannen. Dit keer ging het alleen om een behoorlijk grote meeting. Daarbij had ik een projectiescherm nodig en wilde ik direct met alle mensen die zouden komen lunchen.

Het belang van een sfeervolle meeting

Na wat zoeken kwam ik uit bij de website van Onemeeting. Dit is een platform waar tal van locaties overzichtelijk te vinden zijn per plaats. Je ziet direct welke faciliteiten er zijn en wat voor zalen beschikbaar zijn. Uiteindelijk heb ik een fraai ingerichte vergaderlocatie Utrecht kunnen boeken. In mijn ervaring helpt een goede vergaderlocatie bij de productiviteit en sfeer van werken. Zo kunnen ideeën uitgewisseld worden op een niet kantoor-achtige manier, maar met de herinnering van een leuke samenkomst. Uiteindelijk hebben we heerlijk kunnen lunchen met verse producten en een mooi uitzicht op de Utrechtse binnenstad. Ik vergat helemaal dat ik aan het werk was!

De perfecte locatie voor jouw meeting?

Wanneer je op zoek bent naar een goede locatie voor bijeenkomsten, of dit nu een vergaderlocatie Eindhoven, een congreszaal, workshop of een feestlocatie is in Rotterdam: bij Onemeeting zit je goed. Je kunt direct een locatie kiezen waarbij hotelkamers te boeken zijn, of waar je bijvoorbeeld wat kunt eten. Alle locaties zijn CO2 klimaat neutraal. Bovendien krijg je professionele hulp en service wanneer nodig in elke fase van de bijeenkomst van de Meeting Experts. Je vraagt gemakkelijk een offerte aan voor de verschillende locaties, waarmee je in één keer ziet welke locatie het beste is voor jouw bijeenkomst.

Daarbij zijn er via Onemeeting niet alleen locaties in Nederland beschikbaar, maar ook wereldwijd zijn er meer dan 280000 locaties te boeken! Dus ook wanneer je op zoek bent naar een goede en sfeervolle bijeenkomstlocatie in het buitenland, dan kun je dit met hulp van de Meeting Experts van Onemeeting regelen.

Inkoopvoordelen

Ben je vanuit jouw organisatie nou van plan om vaker gebruik te maken van de Onemeeting service, dan is het slim om een contract te overwegen. Indien je vaker locaties zou boeken dan kan dit zorgen voor een flinke kostenbesparing. Alle boekingen die je dan doet worden overzichtelijk bijgehouden en je hebt maar één crediteur.

Ik ben in ieder geval heel enthousiast en zou jullie willen aanmoedigen om ook eens een kijkje te nemen bij Onemeeting!