Loungesets koop je bij Tuinmeubelland

De verpleeg- en verzorgingshuizen en de woongroepen voor mensen met een beperking worden zo langzamerhand weer wat vrijgegeven. Je mag je oude oom of je gehandicapte nicht weer bezoeken, maar je moet natuurlijk wel voldoende afstand houden. Daarom vinden veel van deze bezoeken buiten plaats. Zo heeft iedereen veel vrije ruimte om zich heen, maar heb je minder het gevoel dat je enorm afstand aan het houden bent. Veel instellingen hebben er daarom voor gekozen om juist nu de tuin op te knappen en de tuinmeubelen te vervangen. Bewonersvakanties zitten er toch nog niet in. Door verschillende (onderdelen van) loungesets in de tuin te zetten wordt een huiselijke, gezellige sfeer gecreëerd. En daar waren we wel aan toe: gezelligheid!

Loungesets zijn er in verschillende modellen en prijsklassen

Je kunt het, zoals met alles, ook met loungesets zo gek maken als je zelf wilt. Maar een mooie loungeset hoeft helemaal niet de hoofdprijs te kosten. Kijk maar eens bij Tuinmeubelland, je weet niet wat je ziet! De artikelen op deze website zijn allemaal van hoogstaande kwaliteit en de productomschrijvingen zijn duidelijk. Ook kan er over de prijzen op deze site geen misverstand ontstaan. Behalve dan dat je soms zult denken dat ze een tikfoutje hebben gemaakt? Die loungesets? Voor die prijs? Dat kan natuurlijk nooit! Nou, bij Tuinmeubelland wel dus!

Wat heb je nog meer nodig in een gemeenschappelijke tuin?

Het is belangrijk dat er voldoende zitplekken zijn. Dus losse, comfortabele tuinstoelen die je er gemakkelijk even bij kunt zetten zijn een must. Maar wat denk je van een of meerdere parasols? Deze zijn, zeker voor de kwetsbare groepen waar we het nu over hebben, onmisbaar. Wil je 's avonds met het hele spul lekker buiten eten? Dan is een eettafel waar rolstoelen aangeschoven kunnen worden onontbeerlijk. En wat denk je van gezellige verlichting? Je vindt dit allemaal bij Tuinmeubelland!

Vergeet de tuin niet leuk aan te kleden

Normaal gesproken zal de instelling bezoekers vooral ontvangen in de gemeenschappelijke woonkamer. Die zal er dus altijd wel gezellig uitzien. De tuin is voorlopig nog even het verlengde van deze woonkamer en zal dus een beetje aangekleed moeten worden. Zet wat plantenbakken met bloeiende planten neer en zorg dat de tegels netjes geveegd zijn. Leg een gezellig kleedje op de buitentafels en zorg dat de kussens van de loungesets goed onderhouden, heel en schoon zijn. Zo kunnen je cliënten met een gerust hart hun bezoek in de tuin ontvangen.