Familieweekend in een groepsaccommodatie in Overijssel

Overijssel is de perfecte bestemming voor een familieweekend. Je kunt hier veel actieve uitjes ondernemen: van wandelen en fietsen tot kanoën en klimmen. Ook de steden zijn interessant: zo is Enschede een leuke winkelstad met winkels zoals Zara, Primark, H&M en leuke kleine boetiekjes. In Zwolle kun je juist echt cultuur snuiven en de Peperbus beklimmen, een toren van 75 meter hoog. Ook ligt Overijssel aan de grens met Duitsland, waardoor je tijdens je familieweekend in Overijssel ook het echte buitenlandgevoel kunt ervaren tijdens een dagje uit naar Duitsland.

Groepsaccommodatie Overijssel

Er is een ruime keuze aan groepsaccommodaties in Overijssel. Van groepsaccommodaties op een boerderij, waar je de boer elke dag kunt helpen bij het melken en eieren rapen, tot groepsaccommodaties vlakbij de stad. De groepsaccommodaties zijn vaak te boeken vanaf 8 personen en hebben meerdere slaapkamers, een grote woonkamer en een goed uitgeruste keuken om uitgebreid te koken. Meestal zijn er ook meerdere badkamers, zodat iedereen wat meer privacy heeft. Voor kinderen is er genoeg te doen: er zijn vaak speeltoestellen, bordspellen om te spelen en buitenspeelgoed, zoals skelters en traptactors. Babybedjes, kinderstoelen en een box zijn in vrijwel elke groepsaccommodatie aanwezig. Wel zo fijn: zo hoef je niet alles mee te slepen en hoef je niet met een overvolle auto op pad te gaan.

Luxe familieweekend met sauna

Houden jij en je familie wel van wat luxe en comfort? Je kunt ook luxe groepsaccommodaties in Overijssel boeken. Zo wordt jouw familieweekend nog relaxter! Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een groepsaccommodatie met Finse sauna of met een hottub of jacuzzi in de tuin. Sommige groepsaccommodaties hebben zelfs een zwembad. Dit is ideaal voor een weekend weg met de hele familie zo kun je na een lange, drukke dag nog even ontspannen en lekker zwemmen in jullie eigen verwarmde zwembad.

Geef een reactie