Een trip naar Turkije

Het is jammer, maar waarschijnlijk een feit dat ook jouw vakantie deze zomer niet doorgaat. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje dankzij de corona crisis en moeten elkaar hier met z’n allen doorheen slepen. Nu mogen we gelukkig nog wel dromen over de verre vakanties waar we allemaal zo naar uitkijken en misschien stiekem toch ook al wel een beetje plannen. 1 vakantieland dat altijd in de smaak valt met zijn warme zomers is Turkije. Of je nou naar een all inclusive hotel gaat of een minder toeristisch plekje uitzoekt Turkije is een goede eerste bestemming als dit allemaal voorbij is. En dit is waarom.  

Op avontuur 

Naast dat je natuurlijk heerlijk weg kan dromen in je all inclusive hotel zijn er zoveel meer mooie dingen te beleven in Turkije. Denk bijvoorbeeld aan de mooie natuurgebieden zoals watervallen, bergen en canyons. Een hiervan is de 12 meter hoge Kursunlu waterval , deze ligt op korte afstand van Antalya en wordt omgeven door een pijnbomenbos. Als dit dan geen mooie foto’s voor thuis oplevert weet ik het ook niet meer. 

Mee op een piratenschip 

Als je van mooie stranden en toch ook een beetje actie houdt ben je bij Turkije aan het goede adres. Lekker languit op je handdoek aan het water liggen met een drankje in je hand en een lekker boek. Zo ziet voor de meesten de ideale vakantie er wel uit. En het is zeker geen vervelende bezigheid. Nu zijn er een aantal van ons die van wat meer actie houden en die het na een aantal uurtjes in de zon ook wel weer gezien hebben. En juist ook voor die mensen zijn de stranden van Turkije the place to be! Naast de bekende waterspelletjes zoals met z’n allen op de banaan (en er weer af vallen natuurlijk) , jetskiën en gewoon een balletje gooien heb je hier ook prachtige boottochten.  En nee dan niet zomaar eentje, maar een boottocht op een zowaar piratenschip. Met dit schip vaar je dan langs de mooie plekken van Turkije om ondertussen vermaakt te worden en lekker te eten.  

Vakantie kriebels 

Begint het dan nu toch alweer een beetje te kriebelen en kan je niet wachten met het kijken naar en plannen van jouw vakantie? Dan is het zeker niet erg om stiekem al een beetje te zoeken naar de beste tickets naar Turkije. Het is nou eenmaal zo dat hoe eerder je begint hoe meer kans je hebt om een ticket te vinden naar jouw wensen. Veel zoekplezier en eventueel veel plezier op je volgende vakantie naar Turkije!