Een kerstcadeau uitzoeken lijkt gemakkelijk

Ieder jaar wordt het groot gevierd. Kerstmis. Dit jaar vier ik het eerst bij mijn schoonfamilie en ga ik met mijn vriend Nick mee. Twee dagen later draaien we de rollen om en gaat Nick met mij mee. Dit jaar vond ik het extra lastig om een kerstcadeau uit te kiezen, vooral omdat Nick’s familie zo groot is en vooral heel kieskeurig. Ik begon bij schoenmoeder.

Keuze stres

Het was een late vrijdagavond en volgende week is het al kerst. Ik heb dus nog maar weinig bedenktijd om een leuk cadeau voor mijn schoonmoeder te vinden. Waar houdt ze van? Wat vindt ze leuk? Zal ik een cliché cadeau kopen? Ik wilde natuurlijk wel een goede indruk maken. Plotseling kwam ik op het idee. Ik koop gewoon een cadeaubon van een warenhuis en dan kan ze het lekker zelf uitzoeken. Of is dit te makkelijk? Ik wist het even niet meer.

Ik heb om advies gevraagd bij mijn vriend Nick. Ik vroeg hem waar zijn moeder van houdt. Op die manier kon ik ook stiekem vragen wat hij voor kerst wilde. Dit was een mooi bruggetje.

Nick wilde per se Nubikk schoenen. Hij wilde ze al heel erg lang en ik vond het de gelegenheid om voor hem de schoenen te kopen. Ik vind ze zelf namelijk ook erg mooi. Hij vertelde mij niet precies welke schoen hij het leukst vond, dus ben ik zelf maar op zoek gegaan. Ik surfte op het internet naar: Nubikk heren, en vond meteen resultaat. Dit worden ze! Dacht ik meteen. Helaas niet meer in zijn maat. Tjonge jonge zeg, het wordt me ook niet gemakkelijk gemaakt.

Ik denk dat ik volgend jaar ga voorstellen om lootjes te trekken, zodat ik niet voor ieder familielid een cadeau hoef te kopen.

Kerst

Nick is erg blij met zijn schoenen. Hij is erg enthousiast over de kleur en zelfs zijn ouders vinden het mooi. Ik kreeg allemaal complimentjes voor het hebben van een goede smaak.
Ik heb uiteindelijk voor de moeder van Nick een leuk samengesteld douche pakket gekocht. Ze houdt van spa en geurtjes. Dit leek mij de ideale oplossing.

De vader van Nick was al blij met een speciaal biertje. Die heeft hij dan ook van mij gekregen.

Kerst gaat bij mij vooral om geven. Ik word vooral vrolijk van de reactie die iemand krijgt bij het openen van een cadeautje. Het is vooral makkelijk als iemand al weet wat hij/zij wil. anders ben je een lange tijd bezig met uitzoeken!