Comfortabel en stijlvol

Mannen en mode gaan niet altijd even natuurlijk samen. Waar vrouwen graag een dag gaan shoppen en vele winkels afstruinen naar de leukste kleding, hebben mannen vaak minder plezier in winkelen. Wanneer een man nieuwe schoenen of nieuwe kleding nodig heeft gaat hij naar de winkel en kiest zo snel mogelijk uit wat hij nodig heeft. Toch betekent dit niet dat mannen niet graag stijlvol willen zijn. Ze zijn zich bewust van het feit dat het ontwikkelen van een modegevoel en het dragen van stijlvolle kleding een positieve invloed kan hebben op hun zelfvertrouwen en professionele en romantische leven. Maar mannen vinden het ook belangrijk dat kleding comfortabel is. In dit artikel bespreken we hoe je een gevoel voor stijl kunt ontwikkelen die ook comfortabel is.

Strak zonder pak

Vaak wanneer mannen netter en stijlvoller gekleed willen denken ze al snel aan een mooi pak. Toch is dit helemaal niet nodig en vaak ook niet zo comfortabel. Het is heel goed mogelijk om goed gekleed te gaan zonder dat je een duur pak draagt. Sterker nog, wanneer een pak niet goed past kan het zelfs zeer onmodieus staan. Terwijl een comfortabele trui wel heel stijlvol kan zijn. Dit heeft namelijk te maken met pasvorm. Het is zeer belangrijk om je precieze maten te weten zodat je kleding kunt aanschaffen die goed om je lichaam valt. Op deze manier kan een simpel shirt, of een trui heel stijlvol zijn als deze goed om je lichaam valt.

Stijlvolle instappers

Wij zijn grote fans van de Aziatische gewoonte om geen schoenen te dragen binnen het huis. In plaats daarvan draag je slippers of sokken en laat je de schoenen buiten de deur. Dit betekent wel dat je vaak je veters aan het strikken bent. Er zijn tegenwoordig zeer stijlvolle instappers die je ook naar je werk kunt dragen die er fantastisch uitzien. Deze heren instappers bijvoorbeeld van Rieker schoenen zijn zowel stijlvol als comfortabel

Accessoires

Veel mannen dragen dagelijks een stropdas naar werk maar tegelijkertijd vinden velen de stropdas helemaal niet comfortabel. Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die niet zozeer strenge kledingvoorschriften hebben en als het om accessoires gaat is een stropdas nou niet bepaald uniek of inspirerend. Een veel betere optie is daarom dan ook om je outfit af te maken met leukere accessoires zoals hoeden, mutsen, sjaals, armbanden, horloges enzovoorts. Accessoires zijn een van de leukste manieren om je outfit stijl te geven. Het maakt kleding uniek naar jouw persoonlijkheid.