Camping de Gijzel in Brabant

Camping de Gijzel in Brabant heet je van harte welkom. Hier is het mogelijk om volledig te ontspannen! Genieten van de rust en de ruimte om je heen. Dan nog niet gesproken over de vriendelijke eigenaren. Kortom, jouw vakantie begint hier erg goed!

Heerlijk op de fiets de omgeving verkennen. Of toch lekker bij de caravan zitten en een boek lezen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is hier mogelijk. Bovendien zijn de kosten welke zij hanteren per nacht zeer aantrekkelijk!

Een zomer om nooit meer te vergeten

In de eerste instantie zouden wij helemaal niet op vakantie gaan. De verbouwing bij ons thuis liep een beetje te hoog op qua kosten. Hierdoor konden wij niet meer op vakantie gaan. Gelukkig was het in Nederland erg warm waardoor wij in onze eigen tuin ook konden genieten. Voor een paar weken terug was ik op het internet aan het neuzen. Toen kwam ik terecht bij camping de Gijzel in Brabant. Een stukje rijden voor ons, maar zeer zeker de moeite waard met wat ik zag op het internet. Hierdoor hebben wij er alsnog voor gekozen om een paar dagen hier te genieten. Bij aankomst op de camping werden wij ontzettend snel welkom geheten. De plek werd toegewezen en daar konden wij de tent plaatsen. Daarna was het voor ons optimaal genieten van de rust en de ruimte!