3 sportevenementen die je in 2020 moet bezoeken!

Niets leuker dan een reisje boeken en direct een mooi sportevenement te bezoeken! In 2020 zijn enorm veel evenementen die aan te raden zijn. Van het EK voetbal in heel Europa tot aan de Grand Prix van Monaco (Formule 1). In dit artikel neem ik jullie mee in de 3 tofste van dit jaar!

EK voetbal

Het Europees Kampioenschap van 2020 wordt dit keer niet in 1 land gespeeld maar in maar liefst 12 verschillende landen, waaronder Nederland! Het EK vindt plaats van 12 juni tot en met 12 juli. In die periode kan je in veel landen de mooiste toppers vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de wedstrijd Frankrijk – Duitsland op dinsdag 16 juni? Die wordt gespeeld in München, een prachtige stad om te ontdekken tijdens in een stedentrip!

Olympische spelen

De zomerspelen worden dit jaar in Tokio, Japan gehouden. Deze vinden plaats van 24 juli tot en met 9 augustus. Het leuke aan dit evenement is dat er meerdere sporten plaatsen vinden in de complete regio. Wanneer je besluit om naar Tokio te gaan voor de spelen dan heb je genoeg keuze en variatiemogelijkheden. Daarnaast is Tokio een buitengewoon toffe bestemming. Je kan de olympische spelen in 2020 ook heel goed combineren met een rondreis door Japan. Bezoek bijvoorbeeld de Fuji of duik in de geschiedenis van Hiroshima.

Grand Prix van Monaco

Een sport die momenteel ongekend populair is; Formule 1. De Formule 1 houdt races over de hele wereld en daarvan is de GP van Monaco toch wel één van de meest legendarische. In de kleine belastigstaat aan de middellandse zee wordt al gereden sinds 1929. Het is een prestigieuze race waar de wereld jetset aanwezig is. Uniek om te beleven als bezoeker. De luxe jachten, fancy feestjes en de F1 bolides die langs de barrières scheuren. Wil jij dit nou ook bijwonen? Bekijk dan eens deze website waar ze maatwerk Formule 1 reizen verkopen!

Genoeg mogelijkheden dit jij om sportevenementen te bezoeken in combinatie met een reis. Welk sportevenement bezoek jij dit jaar?